Η Εταιρεία μας

Στην Alastor, ξεφεύγουμε από το ρόλο του παραδοσιακού συμβούλου. Τα μέλη μας αξιοποιούν το δίκτυο των τοπικών και διεθνών επαφών τους σε συνδυασμό με την χρόνια εμπειρία τους, με στόχο τον σχεδιασμό και την παροχή λύσεων, που ταιριάζουν σε εσάς και την επιχείρησή σας.

 

Η Alastor ιδρύθηκε το 2019 από μία καταξιωμένη ομάδα επαγγελματιών με στόχο να παρέχει το πλήρες φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών στον  τομέα της λογιστικής, των χρηματοοικονομικών και της διαφήμισης.

 

Οι σύμβουλοι μας είναι πλήρως καταρτισμένοι ώστε να σας καθοδηγούν σε κάθε οικονομικό, φορολογικό και επιχειρηματικό ερώτημα που μπορεί να προκύψει. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υποστήριξη της εταιρείας σας όντας 24/7 δίπλα σας.

Η Alastor προσφέρει τις πιο έγκυρες συμβουλές καθώς προσλαμβάνει τους πιο καινοτόμους επαγγελματίες σε κάθε τομέα που ειδικεύεται. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ουσιαστικές σχέσεις τόσο εντός της ομάδας όσο και με τους πελάτες μας.

 

Το εργασιακό περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της Alastor ως εταιρεία, καθώς πιστεύουμε στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος των υπαλλήλων μας.

– Junior Accountant

 

– Business Analyst


Αποστολή βιογραφικών: info@alastor.gr

Τομείς Εξειδίκευσης

Ξενοδοχεία & Τουρισμός

Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών

Βιομηχανία

Καταστήματα Λιανικής

ΜΚΟ & Εκπαίδευση

Εστίαση

Γεωργία & Αγροτική Παραγωγή

Τεχνολογία & Επιστήμες

Ναυτιλία

Ακίνητα & Κατασκευαστικές Εταιρείες

Υγεία

Δημόσιος Τομέας